2009-09-10

Someone wanted me on their wall.

 

För första gången i mitt liv testade jag synen idag och domen var solklar; jag behöver glasögon. Jag är astigmatisk och översynt, tydligen ett väldigt vanligt synfel, och kan egentligen klara mig utan glasögon. Jag vill bli av med huvudvärken och kisandet jag har lidit av den senaste tiden så jag valde att bära glasögon och valde ut dessa bågar. Färgen syns inte så väl men bågarna är vinröda och drar åt det röd/lila hållet. Vad tycks?

Jag fick äntligen se min tavla! Josephine hade rätt, bilderna gör den inte rättvisa. Tavlan är såld till en privat samlare. Lite coolt att någon (som inte är en familjemedlem) vill hänga mig på sin vägg.

Jag har laddat inför morgondagen. Jag har två möten som på olika sätt ger mig en fet klump i magen. Jag försöker att ta mig samman men egentligen vill jag bara brista ut i tårar. Det kanske jag ska göra. Det brukar kännas bättre efteråt.
I tested my eyesight today and the verdict was clear; I need glasses. I picked these frames. What do you think?

I saw my painting! It is truly stunningly intricate in detail. I found out a private collector has bought it. It feels cool to know that someone, who isn't a member of the family, wants me to hang on their wall.

Tomorrow I have a hard day. I have two meetings that make me feel sick to the bone. I feel like I just want to cry but I am trying hard to keep myself together. Maybe I will cry just for a little bit. It usually eases the pain and anxiousness.

6 comments:

 1. Vad häftigt att den blivit såld! Inte konstigt iofs, den är otroligt fin även om man inte vet vem som blivit avmålad fast det gör ju att det känns lite extra speciellt.

  Gillar glasögonen också, tycker alla blir snyggare i rätt bågar. ^^

  ReplyDelete
 2. grattis till glasögonen! jag är också svagt astigmatistisk och har svag närsynthet, men även om man KAN klara sig utan glasögon så är det ju så underbart att se perfekt! med glasögon ser jag bättre än nästan alla jag känner som inte har glasögon.. man ser varenda löv uppe i träden och liknande. härligt att se så mycket detaljer. sen kan man ju ha engångslinser de dagar/kvällar man tycker glasögonen är ivägen. jättefin tavla också! ^^

  ReplyDelete
 3. Du passar jättebra i glasögon!

  ReplyDelete
 4. Hello, dis is Hanz!
  Und dis is Fraaaanz!

  Und we are here to ... Pimp you UP!


  Det blir phett bra det här .... :D

  ReplyDelete
 5. Birgitta: Tack, jag gillar ju glasögon så jag är glad över att jag ska få glasögon. :)

  toccata: Tack! Jag föredrar ju att kunna se ordentligt och att slippa huvudvärken som sagt. Jag ser fram emot glasögonen! ^^

  Maol: Tack! ^^

  Joa: JAAA!!! :D

  ReplyDelete
 6. Birgitta: Tack, jag gillar ju glasögon så jag är glad över att jag ska få glasögon. :)

  toccata: Tack! Jag föredrar ju att kunna se ordentligt och att slippa huvudvärken som sagt. Jag ser fram emot glasögonen! ^^

  Maol: Tack! ^^

  Joa: JAAA!!! :D

  ReplyDelete