2009-09-22

So this is how it feels to be made of glass.


Jag hatar när folk talar till mig som om jag är dum i huvudet för att de förutsätter att jag aldrig någonsin skulle kunna förstå vad de pratar om. Speciellt idag när jag fick besök av en sådan person som babblar vitt och brett om hur fantastisk han är och vilka fantastiska saker han har gjort och vad för fantastiska planer han filar på.

Jag förstår precis vad du pratar om men jag behöver inte nödvändigtvis hålla med dig. Av den anledningen ser jag på dig med en likgiltig blick. Det och att jag tycker att du är så självuppblåst och full av skit när du slänger ur dig allmänbildningsklyschor som om det vore ett utklipp ur högakademisk facklitteratur.

Jag vet mer än vad du tror. Troligtvis vet jag mer än vad du gör.

Nu ska jag käka choklad och titta på Idol och leva ut min enda sanna glädje (näst efter ett nyanlänt, nyöppnat paket); SKADEGLÄDJEN.

Jacka: Tokyostop
Klänning: Innocent World
Tröja: Baby the Stars Shine Bright
Strumpor: köpta i Camden, London
Skor: Primark
Accessoarer: Innocent World, Suppurate System, Glitter

I hate it when people talk to me like I am stupid just because they assume I don't know what they are talking about. Like today at work when I had a visit from a person just like that. I understand what you are talking about, I probably give you this look because I think you are full of crap for talking about general common knowledge as if it was academic facts.

4 comments:

 1. Kolla gärna in i min blogg.

  Jag säljer självgjorda smycken.
  Bla. donuts!

  Kolla sj: http://teddiebeari.blogg.se/2009/september/for-dig-som-alskar-smycken.html

  ReplyDelete
 2. Mmm I know the type, men ja, folk som älskar att prata om sig själva och alltid tror att de vet bäst finns det gott om i den här världen.

  ReplyDelete
 3. Vanessa: Ja, dessvärre är den sista idioten ännu inte född.

  ReplyDelete
 4. Vanessa: Ja, dessvärre är den sista idioten ännu inte född.

  ReplyDelete