2009-09-03

En klänning, en bahytt och tre små oväntade överraskningar.

Idag fick jag paket! En klänning och bahytt av märket Victorian Maiden, båda köpta second hand av en koreansk tjej.

Jag har svårt för rosa inom lolita men lika svårt har jag att motstå den här gammelrosa nyansen som drar en aning mot lila. Jag fick en vacker underkjol i mjuk tyll, jag som trodde att underkjolen inte ingick. Jag trodde också att setet var gjort av sammet, som visade sig vara smalspårig manchester.

Detaljbild på bysten. Klädda knappar, mmm! Rosetten i midjan är avtagbar, väldigt praktiskt.

Jag är som ett barn när jag öppnar mina paket. Jag river upp kartongen och slänger stoppningen vilt omkring mig. Jag skulle precis städa undan skräpet från dagens paketöppning när jag såg något skumt på golvet. Vid en närmare titt såg jag att det var en rosbrosch som matchar klänningen och bahytten!

Att döma av formen är det med all sannolikhet en originalbrosch från Victorian Maiden. Jag älskar dunet och spiralerna som sticker fram under rosorna.

Jag hittade ytterligare två gåvor när jag tittade en sista gång i kartongen: en matchande hårnål och ett par underbart vackra örhängen. Vilken otroligt fantastisk överraskning!
 

I got a new dress and bonnet today, both from Victorian Maiden. I was about to throw away the box and paper stuffing from my latest package when I discovered freebies! A rose corsage brooch (most probably Victorian Maiden), a hair pin and a gorgeous pair of earrings. All matching the dress and bonnet I got. I love freebies!

8 comments:

 1. your dress is fantastic *_______*!! i love it!

  ReplyDelete
 2. Vilken sida köpte du den ifrån...så himla fin : )

  ReplyDelete
 3. Jag hittade klänningen via lolitasäljforumet på Livejournal men själva klänningen kommer från Victorian Maiden vars länk finns i blogginlägget.

  ReplyDelete
 4. En sådan ros-brosch följde med min bonnet jag köpte från Mary Magdalene....skulle inte förvåna mig om det är så med VM's bonnets också. De är till för att pinna fast inuti bonneten vid håret liksom, himla fint.

  ReplyDelete
 5. Ja, det var en annan på forumet som gissade på samma sak så ni har nog rätt båda två. Jättefint!

  ReplyDelete