2009-07-05

Min första Mymble's.


Som en födelsedagspresent till mig själv köpte jag fingerborghalsbandet från Mymble's Daughter. Fingerborgen är en diskret och rolig referens till Alice i Underlandet. Dronten är en av mina favoritkaraktärer och helt klart underskattad i förhållande till de andra i berättelsen.

Abbi hälsar att Mymble's Daughter tar emot önskemål på specifika smycken inför loppisen om du vill vara säker på att det du vill ha ska finnas. Du kan be dem ta med vad som helst som finns i butiken men de tar inte emot några specialbeställningar. De ska också göra en svensk begränsad upplaga av The Decision Maker. Sprakigt!!! Maila dem på mymblesdaughter@gmail.com och nämn att du ska till loppisen.

Jag fick ett presentkort på MQ av min faster i födelsedagspresent. "Så kan du handla kläder till JOBBET" tyckte hon med eftertryck och illa dolt pikande. Jag hittade en sommarkofta från Paris Kate & I och en top från Rules by Mary. Min faster hade väl hoppats på en byxdress egentligen, vad vet jag.

 
I got myself the thimble necklace from Mymble's Daughter! I also found some gems at the mainstream fashion store called MQ to which my aunt had bought me a gift certificate. I think she hoped for me to get something more "appropriate".

9 comments:

 1. Haha, vilka sötnötter de verkar vara :D
  Jag vill gärna se Edgar Allan Poe halsbandet i verkliga livet! :D

  ReplyDelete
 2. hur lämnar en en request? jag dör om jag inte får ett med Oscar Wilde!

  ReplyDelete
 3. Jag är så på på the decision maker i vilket språk som helst.

  ReplyDelete
 4. ugh, ja vill ha the decision maker men ja föredrar nog kanske en engelsk *3* fast skit samma eg... den är made of gorgeous and awsome anyways.

  ReplyDelete
 5. och Thaumatrope illusion, gud, deras sida är livsfarlig för min plånbok D8

  ReplyDelete
 6. Ack vad den klär dig!
  De får gärna ta med mycket Alice. Det tror jag säljer som smör också ;D

  ReplyDelete
 7. Jag saknar dig förresten, jag räknar dagarna.

  ReplyDelete
 8. Till allihopa: Jag har skickat era önskemål vidare till Abbi från Mymble's Daughter. Jag tror att det går bra att kontakta dem på deras officiella mail om det är något mer: admin@mymblesdaughter.com

  ReplyDelete
 9. Stryk det där sista - maila dem på mymblesdaughter@gmail.com och ingen annan adress. :) Jag har uppdaterat blogginlägget med mer info.

  ReplyDelete