2009-07-07

Laforet Harajukus modevisning, Paris Expo 2009

 
Alice and the Pirates är Baby the Stars Shine Brights ondare, snyggare och coolare syrra. Vem hade kunnat ana att en babyblå fejkrävscarf kunde vara piratromantiskt gotig?


Atelier Pierrot gjorde mig en aning besviken men jag är fortfarande grymt svag för tunn chiffong med broderier.

 
 
Metamorphose har haft en svackig vår kollektionsmässigt. Deras största hit var Strawberry Cream (överst t.v.) och att döma av de andra bilderna kommer det bli en minst sagt spännande höst. Sammet och rockar och frackar kan liksom inte betyda något annat än A/W09.

  
Sexy Dynamite London är ett märke jag vanligtvis inte tittar på, mest på grund av deras storlekar men framförallt för att det är coolt på alla andra än just mig. De rosa stövlarna på sista bilden är antagligen inte SDL men jag ger dem en fet OMGWANT-stämpel.

Bilder © Chris CBPhotographie
My favourite picks from the Laforet Harajuku fashion show at Japan Expo 2009.

3 comments:

 1. Jeg ELSKER å se japansk mote på vestlige folk på catwalken. Ikke at det ikke ser ut på japanerene, men det er noe med det som jeg synes ser så himla kult ut.

  Elsker det Alice and the Pirates viser fram!

  ReplyDelete
 2. *Ikke at det ikke ser BRA ut

  ReplyDelete
 3. Jag tycker det är kul med lite variation och att det på något sätt är skönt att se det på professionella modeller. Kombinationerna och stylingen är mer innovativ känns det som.

  ReplyDelete