2009-07-19

Smygtitt på hösten hos Metamorphose.

Höstkollektionerna hos lolitamärkena är min årliga modehöjdpunkt (näst efter Innocent Worlds nyårsluckypacks). Färgerna är dovare, tygerna tjockare och så får man se allas vinterkappor som visserligen inte värmer mig ett dugg men fortfarande är väldigt vackra att se på.

Metamorphose får mig att vilja ha pudlar på kläderna. Japp, du hörde mig, pudlar. Jag är så svag för skotterutigt och dubbelknäppning att jag till och med kan överväga att låta en pudel slinka med.


En höst utan blommor är ingen höst. Det är svårt att se vilken färg det är i botten men jag hoppas på en mörk brun. I mina drömmar är det en brun ton som drar mot lila men vi får väl se vad det blir.


Och så klart SKOR. Jag älskar öppna skomodeller, då syns ju mer av strumporna. Perfekt för mig som använder mönstrade strumpor så gott som hela tiden. Det är så synd att Metas skor har ett rykte om sig att vara av kass kvalitet. I sådana fall vill jag ju gärna klämma och känna på dem innan jag köper, vilket är svårt i det här fallet.


Jo, jag vet vad du tänker; LEATHERZ IN MAH LOLI?! Det är inte läder - och jag är besviken! Kjolen är gjord av ett shinyshiny tyg med läderliknande yta. Men lika glad för det är jag och gladast är min inre got.


Sneekpeak of the A/W09 at Metamorphose and I'm loving it. Keep it coming!

Bilder © Metamorphose Sannomiya, Shizuoka

6 comments:

 1. PUUUUUUDLAR!!!!

  ReplyDelete
 2. Oh, den första skulle inte sitta helt fel..

  ReplyDelete
 3. NEEEJ. Skulle ha varit en skotsk terrier istället. :(

  ReplyDelete
 4. Leslie: Du och dina j*vla pudlar. ;P

  Bettie: Visst är den dödssnygg?

  Emilia: Jag är nog rädd för att en terrier inte hade gjort varken till eller från i mitt fall.

  ReplyDelete
 5. Jag gillar den läderliknande (eller "wet look" som jag tror sån sorts tyg kallas) kjolen skarpt!

  ReplyDelete
 6. Hela outfiten på sista bilden är definitivt mums.

  ReplyDelete