2008-08-09

På visit i Borgholm.

Bella kom över igår, lite spontant sådär. Idag åkte vi till Borgholm och gjorde det vanliga; Smyckeskrinet, Don&Donna, fika och det viktigaste - GLASS.

Hur länge har jag inte tjatat sedan förra sommaren om prinsesstårte- och Bounty-glassen? När glasserian äntligen öppnade vid tolvtiden hade de varken prinsesstårtan eller Bountyn redo. BESVIKEN!!!
Jag testade en bägare med aprikoscocktail, After Eight och Kung Fu Panda (maräng och kolasås). Bella tog björnbär, Napoleonbakelse och Toblerone. Jag fick veta att glasserian egentligen är en gelateria. Det betyder att det inte säljs vanlig glass utan gelato. Mjölk, socker och naturliga råvaror. Mycket gräddigare. Mycket godare.
Glassen var skitgod men jag kunde inte sluta tänka på prinsesstårteglassen. Jag tvingade med Bella att gå förbi en gång till innan vi åkte hem och vi hade tur, prinsesstårteglassen blev precis klar! Vi tog en bägare till och inte bara prinsesstårta utan även tivolichoklad (vanilj, tivolivåffla, Ballerinakakor). OHEMEFGEE, ja det var så jävla gott som det låter. Fuck yeah!!!

I väntan på bussen stannade en kille till och pratade med oss, gav oss komplimanger för kläderna och tyckte det var kul att se "lite japanskt mode sådära".
- Men du är ju mer lolita än vad hon är, sa killen till mig och pekade på Bella.
- Eh, va, hur menar du? sa vi.
- Ja, asså, lolitor ska ju ha liksom skorna, grejer i håret och knästrumpor liksom.
- Eeeh...
- De där jordgubbarna räcker liksom inte.
- ...
- Jag menar, du har ju inte ens lugg!

SO NOT RORI-stämplad av en snubbe i tischa och blåjeans asså. Vilken diss! Stackars Bella. Jag skrattade hela vägen hem på bussen.Min outfit
Krona: handgjord av Thorn
Klänning: Angelic Pretty
Strumpor: Innocent World
Skor: Lolita Lola
Smycken: Innocent World, Gina Tricot, Jane Marple, fröken söt
Handväska: Smyckeskrinet
Paraply: MAM

Bellas outfit
Klänning: Emily Temple Cute
Kofta: Innocent World
Smycken: Angelic Pretty, Smyckeskrinet, offbrand
Handväska: Angelic Pretty
Skor: Shirley Temple

3 comments:

  1. MEN OMEMGEEE VA SNYGG DU ÄR!! ;A;

    ReplyDelete
  2. Du är ju jättefin i håret! Värsta lockarna juh :)

    ReplyDelete
  3. I agree with Josephineee *siiighh*~~

    ReplyDelete