2008-08-26

Sur.


Trasig cykel med bakdäckspunka betyder busstur i en HALVTIMMA. Det hade kunnat ta 20 minuter och lite motion, men icke. Typiskt att cykeln strejkar sista dagarna på jobbet.

Fortfarande inget svar från Uddevalla, på tal om jobb. I slutet av veckan ska jag få besked. Skolan i Kyoto skickar ut visumansökningsbesluten också i slutet av veckan. Allting händer på en gång och jag kan inte göra någonting för att påverka utkomsten. Bara vänta. Jag är så rastlös att jag spyr.

Kavaj: Metamorphose
Kråsblus: Red Label
Kjol: Alice and the Pirates/Baby the Stars Shine Bright
Väska: Kazuko Ogawa
Strumpbyxor: H&M
Skor: Yosuke

6 comments:

 1. Jag hatar att vänta. Det går inte att leva i nuet om jag alltid väntar på nånting.

  Det börjar närma sig för oss. Kyoto för dig, Stockholm för mig. Kommer du behöva hjälp med att fixa rymdvarelseregistrering här i Japan, så hojta! Jag har blivit ganska duktig på det nu ;)

  ReplyDelete
 2. för min del hopaps jag att du får jobb i uddevalla.
  ingen maria i sverige är en förlust för oss alla. :(

  ReplyDelete
 3. Caro: Precis vad jag tycker. Men nu är det bara att försöka slappna av. Och det är fruktansvärt! Jag kommer nog behöva en hel del hjälp av alla de slag när jag kommer fram. Jag måste skriva ner ditt japanska mobilnummer så att jag kan nödringa dig när min hjärna sprängs.

  Liza: Min älskade, jag vill mer än gärna ha det där jobbet. Men jag börjar tro att jobbet inte vill ha mig.

  ReplyDelete
 4. HAha... cykelpunka. så typiskt kalmar! kan dom inte bara sopa gatorna nån gång!! ;)

  ReplyDelete
 5. yao sweetness!
  jag har sutit och läst igenom din blogg, och den är inte bara full med intressant fakta om lolitastuff utan även grymt snygg! jag blir sjukt avundsjuk (höhö) när jag tänker på din garderob.
  jag har en liten fråga: dina rockinghorse-skor på bilden, var kommer de ifrån och är de bekväma/prisvärda osv? jag kollar runt lite innan jag köper ett eget par, men det lutar åt DD´s.
  svara gärna, tänk på att det är jul snart och då kommer tomten, dags att börja göra goda gärningar! haha puss

  ReplyDelete
 6. Pandasoppa: Som det står i inlägget kommer skorna från ett märke som heter Yosuke. De är mina personliga favoriter men jag har å andra sidan bara testat Lolita Lola och just dessa. Jag vet bara om japanska sidor som har Yosuke så du får använda dig av en så kallad shopping service. Tomten tror jag inte på, men Google är ett bra sätt att komma åt grejer man vill ha.

  ReplyDelete