2008-08-22

Hösten runt hörnet.

Babys lucky pack-hysteri slutade i gråt och tandagnisslan för de flesta lolitorna på grund av överbelastning på hemsidan och allmänt struligt registreringssystem.
Ni kan torka tårarna för Metamorphose och Innocent World har slängt ut fler höstreservationer. Och den här gången ser det riktigt bra ut.

Metamorphose flummar med något som liknar Bullerbyn-rekvisita men träffar rakt i hjärtat med det snyggaste rutiga setet någonsin och en riktigt snygg blus.

 


Innocent World går ÄNTLIGEN tillbaka till det klassiska så som de var en gång i tiden innan dumma påhitt som psychokatter och hypnospudlar.
Den blommiga klänningen är fruktansvärt fin i turkost och brunt men påminner lite om förra årets storblommiga mönster. Den långärmade klänningen kommer bli ett eftertraktat objekt för den som inte kommer i Mary Magdalenes klänningar (typ jag).
Det här är Innocent World i sitt esse. Jag ser fram emot hösten.

 

Bilder © Metamorphose, Innocent World

6 comments:

 1. Inte Bullerbyn; Madicken! ^^

  ReplyDelete
 2. Jag älskar den nya blommiga IW klänningen...I WANTZ! Fast jag vill se den andra färgen i färdig klänning format också innan jag bestämmer vilken färg är snyggast.

  En till klänning att lägga på "klänningar jag önskar jag hade råd att köpa" listan X_x

  Och Madicken = <3
  Inte nått jag skulle ta på mig själv, men skulle älska att se på nån annan.

  ReplyDelete
 3. jag är så otroligt glad att jag hade turen att kolla sidan 20 min innan release. jag beställde "för tidigt" och sunny day och anniversary är mina :D

  ReplyDelete
 4. ojoj, den där blusen från meta skulle jag inte tacka nej till

  ReplyDelete
 5. Åh jag är ledsen och avundsjuk hest, jag ville ju ha luckypack ;A; men dendär IW klänningen ser ju yummy ut, finns den i svart? XD

  ReplyDelete
 6. åh. älskar den bruna. har kollat in såna på ebay aslänge. klassiskt och snyggt. kan det nånsin bli fel? näää :D

  ReplyDelete