2008-08-06

Snörigt.


"Snöra tills du får blodstopp i benen", sa Josephine. Jag har testat upp till knät, halvvägs som på bilden och runt vristerna. Banden vägrar hålla sig på plats! Beror det på strumpbyxorna? Borde jag investera i säkerhetsnålar och dubbelhäftande tejp? Är det något fel på mina vader? Vad är hemligheten?!!

Berätta för mig; Hur snör du dina rhs och hur får du banden att hålla sig uppe?

Diadem: Glitter
Blus: Innocent World
Cardigan, strumpbyxor: H&M
Kjol: K-Star
Halsband: Gina Tricot
Skor: Lolita Lola

4 comments:

 1. jag tkr det alltid är svårt att snöra såna där skor som ska upp på benen. man får ta i som fan så dem håller sig uppe. sen om du har lena strumpbyxor gör ju det saken bara värre... nut i don't know. i'm not really an expert ;)

  ReplyDelete
 2. jag snörar dem först rätt löst längre ner på benet, sen drar jag upp snörena lite eftersom eller hur man ska förklara. till sist sitter de lagom tight, jämt snörda över hela vaden, och är spända precis under knävecket där vaden ändå bullar ut sig och hindrar dem från att halka ner. ett tag. jag tycker att det är lättare att dra upp banden tills de sitter tight än att spänna dem från början.

  ReplyDelete
 3. Prova Hollywood fashiontejp (finns på twilfit), de e verkligen super och håller de mesta på plats, även band/remmar på skor och sandaler =)

  ReplyDelete
 4. iki: Sweet, det vore najs om det funkade. Ska testa!

  ReplyDelete