2009-08-14

Utom räckhåll.


Ulrika Minami Wärmlings vernissage, bland annat med tavlan på mig, hålls om två veckor. Först fick jag veta att VIP-vernissagen skulle vara den 25:e och inte den 26:e som tydligen är det officiella datumet. Jag hade redan bokat biljetter till den 26:e och tänkte att det inte skulle göra något, det skulle säkert gå att ordna något flyg upp efter jobbet.

Men nej - den 26:e har jobbet planerat in ett viktigt möte som handlar om lanseringen av hemsidan. Hemsidan som jag har jobbat med det senaste året. Ett möte som jag alltså inte kan missa för då blir det katastrof.

Då var det just det där med resor och flyg och tåg och bussar. Flyg går inte, det blir för dyrt så nära inpå med tur och retur-resor (2000 spänn!), tågen är för långsamma och bussarna ska vi inte ens prata om.
Jag hatar, hatar, hatar att Kalmar ligger i utkanten av civilisationen, att kommunikationerna suger hästballe och att allting roligt, ALLTING, händer i Stockholm. Jävla skithåla!
I got the invitation to the VIP opening night of the exhibition where the painting of me, among other paintings, will be showcased. Unfortunately work, distance and bad transport connections makes it impossible for me to be there on the opening night. It sucks to live in this shithole!

10 comments:

 1. Vänta, jag är förvirrad. Vad gör Camilla på en bild med en svensk målare? Och varför har hon på sig sina hemmasydda kläder? Och en grön skjorta!

  ReplyDelete
 2. Det är ju samma konstnär som målade Camilla och Anna för flera år sedan. :)

  ReplyDelete
 3. Jaså? Men det var ju jäääättelängesedan väl? När de hade svartvita kläder och var mer gothic lolita? De där kläderna gjorde de ju 2006, och Camilla slutade ju helt med Lolita under den perioden. Det är därför jag är litet konfunderad. Åren hänger inte ihop! Hih.

  ReplyDelete
 4. Ja, det var aslänge sedan. Varför Camilla dyker upp nu igen vet jag faktiskt inte, kanske gammalt foto som Ulrika målat av? Kanske Camilla ställde upp på nytt men med gamla kläder? Vem veeet, inte du, vem veeet, inte jag, vi vet ingenting nuuu, vi vet inget idaaag. Poopuhpuh, dadada...

  ReplyDelete
 5. Men du ska ju veta allt, Maria. Jag måste ha fått det om bakfoten att du var en allvetare. Buhuu.

  ReplyDelete
 6. Du får fråga Gud om du vill ha allvetande svar, hen huserar ju här i bloggen med jämna mellanrum.

  ReplyDelete
 7. Men maria, menar du nu att vi inte kan gå på vernissagen alltså? vad är de här?

  ReplyDelete
 8. Det går inte. ;_; Jag kan ju inte ta mig upp! Du får gå med Ylva istället. Hon kommer vara där.

  ReplyDelete
 9. Is that Camilla the model girl? I met once in Tokyo by chance.

  It's really sucky you can't make it to the opening party. I hope you can make up for it later.

  ReplyDelete
 10. Yup, that's Camilla. :) I hope I will be able to get to see the exhibition before they take it down.

  ReplyDelete