2009-08-12

Onsdag.




Min chef har egen trädgård. Hennes zuccini har ynglat av sig så mycket att hon inte själv hinner äta upp alla. Hon tog med sig några zuccinis till jobbet idag och la upp dem på bordet åt vem som helst som ville adoptera. Jag adopterade den fetaste.

Till helgen blir det kanske ugnsgrillad zuccini med lax, eller kanske något annat spännande. Hur brukar du äta zuccini?

Blus, kjol, strumpbyxor, regnkappa: H&M
Bolero: Esprit
Accessoarer: Vintagemässan, Lisbeth Dahl, Gina Tricot, random butik i Siam Square (Bangkok)
Skor: Ellos
Väska: Lést Rose





Today's outfit. My boss gave away zuccini straight from her own garden. How about some oven barbecued zuccini with salmon?

8 comments:

  1. Nån slags thai-ryta med strimlad zucchini i hade jag gjort :P Mmmmm zucchini

    ReplyDelete
  2. GRYTA menar jag naturligtvis XD

    ReplyDelete
  3. Oooh, bra idé! Kanske grön curry i grytan?

    ReplyDelete
  4. ÅÅH, zuccini är typ min älsklingsrätt och sjukt nyttigt! jsg brukar riva den, rå, gärna med en osthyvel, ned i en skål. Sedan dränker jag den i KALLPRESSAD rapsolja och klipper i strimlorna så att de blir mindre och frigör sina enzymer i oljan. Sedan kryddar jag efter smak- gärna en skvätt ljus soja, furikake, örtsalt eller sesamfrön.

    ReplyDelete
  5. Zuccini är en styggelse, jag förstår inte varför jag skapade den.

    ReplyDelete
  6. Leslie: Det låter najs, jag ska testa.

    Gud: Jaja, du har ju bara dig själv att skylla.

    ReplyDelete
  7. Jag brukar skiva grönsaken och steka skivorna med smör och krydda med tandoori eller andra starka kryddor. Jag steker tills skivorna blir mjuka och saftiga. Enkelt och gott. ^_^

    ReplyDelete
  8. Åh, det låter ju också gott! Vad många bra tips jag har fått.

    ReplyDelete