2008-10-02

Huvudlösa hönan, det är jag.


Jag frågar om allt, kan ingenting, känner mig vilse. På mötena blir jag lite orolig, osäker, sitter hellre tyst än öppnar munnen och riskerar att säga fel. Ställer någon en fråga försöker jag pejla in vilket som är "det rätta svaret". Jag märker en skillnad rent fysiskt också. Jag kryper ihop, går tystare, rör mig försiktigare. Jag hatar verkligen den här sidan av mig själv för det är så långt ifrån mitt riktiga jag. Jag vill att n00b-fasen ska gå över. Nu.

Blus: 1-2-3
Klänning: Metamorphose
Strumpbyxor: H&M
Accessoarer: Paris Kids, H&M
Skor: chilli

3 comments:

  1. Hoppas också n00b-fasen går över för din del snart så du kan vara glad över nya jobbet på riktigt. :) Ville tipsa om den här också, snubblade förbi den idag och tänkte på dig: http://www.tradera.com/NY_KITTY_WebKamera_sot_liten_kamera_for_datorn_Maste_se_-auktion-73700812

    ReplyDelete
  2. Webcamen är söt men jag har en inbyggd i min personliga laptop. Och jag har nog inte tid att webcamma på jobbet, haha!

    ReplyDelete
  3. Lite sen kommentar men jag tror att alla känner så när man startar på ett nytt jobb. Det hör liksom till att inte veta när det är dags att fika eller varför bruden i receptionen verkar så snorkig. Och en dag är det plötsligt du som ropar till de andra att det är dags och fika och hon i receptionen är skvallervän #1.

    ReplyDelete