2008-10-01

Första dagen på nya jobbet.


Normalt sett brukar jag tänka på vad jag har på mig första dagen på jobbet. Du vet, så att mina blivande medarbetare långsamt kan vänjas in. Men det blev inte så mycket tänka eftersom det spöregnade hela förmiddagen. Det fick bli gummistövlar.

Jag fick börja arbeta nästan direkt. Intervjuade folk om vad de tycker om webben, på vilket sätt de skulle vilja förbättra webben, och så vidare. Alla är så trevliga, öppna, glada. Riktigt mysiga. De verkar uppriktigt lättade över att jag börjat arbeta med dem. Jag känner mig behövd och välkomnad.

Jag tog med mig en påse pynt till kontorsrummet. Jag har en liten laptop och jättemycket skrivbordsyta över. För att inte tala om ytorna vid fönstren. Har du några tips på var jag kan få tag i kontorstillbehör och annat att fortsätta pynta med? Jag har kollat Aya, Swimmer och Tradera men vad finns det för andra ställen?

 

Basker, sjal, strumpbyxor: H&M
Vantar: Wedins
Kappa: VILA
Gummistövlar: Friis & CO
Paraply: MAM
Väska: Kazuko Ogawa

4 comments:

 1. http://www.designtorget.se/designtorget//upload/images/produkter/402x298_1244.jpg

  Kaninlampa från DesignTorget? ^^

  ReplyDelete
 2. jag har en skitsöt, fet, glittrig och rosa lyckokatt som jag kan skicka bilder på om du är intresserad? Grattis som fan till nya jobbet, dessutom!

  ReplyDelete
 3. Uhm, http://www.coolstuff.se ?

  ReplyDelete
 4. Mooness: Älskar lampan! Men Designtorget, urk för deras priser. CoolStuff verkar vara lagom pryttligt galet, ska kolla in.

  ReplyDelete