2008-11-28

Ellos-leverans.

Jag har förstått att du trodde att jag köpte allt som jag visade upp från Ellos senast. Oroa dig inte, jag köpte bara en bråkdel av det. Jag har ju inte plats för hur mycket som helst!


Ända sedan jag såg de här skorna på Miri har jag varit helt galet kär i dem. De har sålt slut i flera omgångar sedan dess men nu har jag äntligen ett par egna! De ser precis lika heta ut som på hemsidan om inte hetare.


Jag har haft både 30-hålskängor och knähöga platåstövlar med skridskosnörning och triljoner spännen. Men just de här skorna måste vara de jobbigaste jag någonsin ägt. När det gäller att ta på sig dem alltså. Tur att läder mjukar upp sig ju mer man använder det. Jag hade föreställt mig en aning mörkare brun nyans men den här är också okej.


Jag har glömt hur skönt det är att ha på sig mjukt trikåtyg. Klänningarna är sjukt tråkiga bara som de är men passar perfekt de dagar jag helst vill slippa tänka och bara rulla till jobbet. Den plommonfärgade klänningen drar mer åt det röda hållet än det lila som jag tyckte att den gjorde på hemsidan. Klänningarna är lite väl generösa i storleken däremot. Jag gick ner en storlek, som rekommenderades av kundkommentarerna, men de är ändå stora.


Chiffong, jag älskar dig!!! Ballongärmarna på de här skjortorna är extremt vida, riktigt tjusigt tycker jag. Däremot är jag inte förtjust i att det släta tyget har glans i sig men jag hoppas det mattas av i tvätten. Blusarna är också mer genomskinliga än vad jag trodde. Ingen fara, jag får ha någonting under.

6 comments:

 1. Skorna är ju to die for...

  ReplyDelete
 2. svarta skorna står högt på min önskelista nu!

  ReplyDelete
 3. Maria! Jag dör vilka snygga skor. Dom måste du ha på dig när vi går ut.

  ReplyDelete
 4. Om du vill mörka lädret föreslår jag att du går till vapencentralen, som har lädersmörjning av diverse slag för sadlar etc. Att olja läder/skinn medför att man mörkar det. Man kan få mjukare läder/skinn av läderbalsam, som även gör lädret/skinnet blankare.

  ReplyDelete
 5. Hejsan!

  Såg din blogg bara nu! Jag undrar om du har de skjortor kvar? och om de är möjligen For sale? :D

  Hade varit tacksam för ett svar!
  //Anastasia

  ReplyDelete