2008-11-29

Tjuvtitt på Ribbon Bouquet från Innocent World.

Innocent World har släppt ett par broderade motiv under hösten och här kommer ännu ett: Ribbon Bouquet.



Snälla, snälla, snälla, låt det komma i blått, mörkgrönt eller lila! Jag är så trött på svart, vitt och rosa att jag kräks.

På tal om Innocent World så har de utannonserat julens lucky packs. De kommer i tre olika storlekar och prisklasser om 30 000, 50 000 och 80 000 yen var. I svenska kronor blir det 2500, 4250 samt 6800 kronor. Även om deras lucky packs garanterat är värda pengarna (för den som kan ha majoriteten av deras kläder, vill säga) står jag över den här gången. Lucky packs innehåller ju som bekant resterna efter förra säsongens rea. Vad jag minns av den förra säsongen var det motiv av pudlar, psychokatter och annat jox som gällde. Totalt ointressant för mig alltså. Jag väntar till nyårsrean istället.

Bilder © Innocent World

5 comments:

 1. jag är faktiskt grymt sugen på ett IW-pack. shit, ska jag ta ett? jag har ju faktiskt gillat en del av printsen i smyg, iaf de med skogsdjur. Om det skulle slumpa sig att jag fick nåt med dem skulle jag inte tjura liksom. Och jag skulle behöva basgrejer. Blir alltid avis på dina snygga IW-basisar.

  ReplyDelete
 2. dåliga valutakurser bäddar inte för vilda chansningar med pengar. Fatta att lägga typ 7000 spänn och få typ kattungar och pudelvalpar i pudernyanser. Då skulle jag gråta blod!

  ReplyDelete
 3. Sara: Om du gillade de flesta motiven blir det extrajulafton för dig om du skaffar ett paket. Och bas är bäst!

  Leslie: Med tanke på hur fullproppade IW:s paket brukar vara är chansen större att man får någonting som man vill behålla. Åtminstone om man jämför med t.ex. Meta eller AP. Sedan är IW väldigt tacksamma att sälja av. Återigen till skillnad från vissa andra märken.

  ReplyDelete
 4. Den där nya broderi klänningen ser sjukt lovande ut *både hoppas och inte hoppas att det blir en som hon kan ha*
  Lila har jag lustat efter länge, fast då ska det vara en mörk lila...inte lavendel.

  ReplyDelete
 5. Åh, nu tänker du sådär långsiktigt igen!

  Det enda jag kan tänka på är traumat av att öppna ett paket med en fisljusblå jsk med små fluffiga pudelvalpar med rosor när man KUNDE ha fått det och det och det...

  Det må vara ogrundat i verkligheten och ett hjärnspöke, men nog så avskräckande!

  ReplyDelete