2008-11-11

Jag har en plan.


Jag ska låta håret växa och se hur långt det blir innan jag tappar tålamodet. Luggen ska jag hålla efter på egen hand så gott det går. Kanske behöver jag klippa topparna? Jag är också sugen på att färga håret i en mörkbrun nyans för att matcha det lockiga löshåret jag har på rep. Alla dessa val!

Imorse råkade Sagat få parfym i ögat. Hon blinkade mycket och ruskade på huvudet. Jag läste nyligen i en annan tjejs blogg att hennes katt hade fått vätska i ögat som hon var tvungen att skölja bort. Så jag tog tag i Sagat och stoppade henne under kranen - INTE ROLIGT. Jag har stora ömma rivmärken på händerna men Sagat har synen kvar.

Tröja, klänning: Innocent World
Bolero: Victorian Maiden
Diadem: Glitter
Accessoarer: Smyckeskrinet, Jane Marple, Ur&Penn, 6%DOKIDOKI

4 comments:

 1. Stackars lilla kissen, hoppas det inte blir nåt problen efter.

  Du har blivit utmanad på min blogg.
  Hoppas du antar den.

  Ha en fortsatt skön kväll

  ReplyDelete
 2. stackars lilla katten, det är ju hur starkt som helst.

  ReplyDelete
 3. Mitt bästa låta-håret-växa-tips är att sluta med schampo. Inte så läskigt som det låter alls, håret blir rent ändå, du måste bara läsa innehållsförteckningen på det du använder i håret och se till att det inte finns ämnen i som inte går bort med bara vatten. Att det funkar vet jag av erfarenhet, slutade använda schampo i juni, mitt hår växer som ogräs och är friskare än det någonsin varit, trots att jag fönar och sprayar som en galning.

  ReplyDelete
 4. Deliana: Så mitt hår som redan växer ungefär 1½ cm i månaden skulle kunna växa 3 cm i månaden om jag använde din metod? Det måste jag ju testa.

  ReplyDelete