2008-09-14

Zomg no internatz!


I fredags eftermiddag dog mitt internet. Det kom tillbaka från graven idag, huhu, jävla tur det, annars hade jag blivit spattig. Jag kan klara mig utan mobilen ett tag men att leva utan internet är som att leva utan luft och vatten. Tur att Frida är här över helgen också så att jag haft någonting att göra.

Tack för att ni stöttar mig om jobbet förresten. Kontraktet varar i åtta månader. Har jag väntat på att åka till Japan i åtta år är åtta månader ingen tid att snacka om. Dessutom kan jag för första gången på tre år spara pengar, resa och göra grejer jag inte kunde som student. Sweet life, minst sagt.

Längst upp ser ni fredagens outfit. Mest saker från H&M; typ blomman, scarfen, baskern, kjolen och väskan. Jackan är från Cheap Monday, strumporna från Swimmer och skorna från Yosuke. Det har blivit tillräckligt kallt för velourhandskarna från Wedins också. Hur kan temperaturen sjunka så drastiskt med 10 grader på bara ett par dagar?

Idag busade Frida och jag på stan. Jag är grymt avundsjuk på Fridas nya set från Baby, så himla fint med hundtandsmönster i lavender och svart.


Fridas outfit
Jacka, klänning: Baby the Stars Shine Bright
Håraccessoarer: Victorian Maiden, Angelic Pretty
Blus: Victorian Maiden
Halsband: Innocent World
Strumpbyxor: H&M
Skor: second hand

Min outfit
Klänning: Kazuko Ogawa
Headdress, hårband runt anklarna: Metamorphose
Strumpor: Angelic Pretty
Skor: Baby the stars Shine Bright
Halsband: Suppurate System

4 comments:

 1. härligt du, att kunna spara är en lyx. och tänk vad du kan göra med de sparade pengarna sedan i japan! :D

  ReplyDelete
 2. Är det ett loli-gang sign ni gör på bilden? ^^ Loli ganstah!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Här trodde jag att du var ute och festade vilt hela helgen för att fira jobbet - och så hade "bara" ditt internet dött! Sådant händer ju bara i verkligheten ...

  ReplyDelete
 4. Catta: Vi söp i lördags kväll! Började två på eftermiddagen - sedan gick det bara utför.

  ReplyDelete