2008-03-10

Måndag känns som tisdag.


Under hela förmiddagen har jag bläddrat igenom bilder på LJ-gruppen A day in my life. Folk, mest amerikaner, postar runt 70 bilder och berättar vad de har gjort under sin dag. Jag gillar det.

Även om det bara är vardagliga saker som skola, arbete och middag känner jag mig nyfiken på vad de gör, tycker och tänker om sin vardag. Vissa har tagit så pass målande bilder att det inte behövs ytterligare kommentarer. Det inspirerar mig, jag som bara tar jamsbilder.

Blus: Emmaus second hand
Klänning: Innocent World
Strumpbyxor, strumpor: H&M
Huvudrosett: Alice and the Pirates (Baby the Stars Shine Bright)

5 comments:

 1. I växjö (där jag förvisso inte bor nu) finns det en barnklädesbutik som heter "Alice och piraterna", känns ju som om ägaren har fått det från det andra märket... Undrar varför hon/han tyckte det var så bra med en sån uppenbar ripoff? Fast kanske är den personen intresserad av sånt mode också och ville få med det i barnbutikens namn :P LJ-bloggen var intressant, ibland är det verkligen roligare att läsa om folks vardag..

  ReplyDelete
 2. Kanske är butiksnamnet bara ett kosmiskt sammanträffande? ^^ Jag vill dit, måste hitta butiken när jag är i Växjö nästa gång.

  ReplyDelete
 3. Ebba: Den ligger på en gata en liten bit bort från storgatan (shoppinggågatan), här är deras hemsida hursomhelst: http://aliceopiraterna.se/

  ReplyDelete
 4. din skjorta ser lite ut som min ellosskjorta... kan vara samma som någon dumpat... Väldigt fint med klänning över, det ska jag testa!

  ReplyDelete
 5. Ebba: Åååh vad besviken jag blev. Jag trodde att kläderna skulle gå i samma tema som namnet. Då var det inte så mycket mer gemensamt än just namnet.

  Alma: I nacken på min skjorta står det "Eric Walters". Men om du har nåt liknande från Ellos är det ett definitivt fynd!

  ReplyDelete