2009-06-10

Kallsvett och en skev laptop.


Jag ska aldrig, aldrig, aldrig öppna min laptopväska i farten. Allra minst innan jag fått i mig kaffe. Min laptop dök ner mot golvet i vad som kändes som ultrarapid samtidigt som mitt hjärta imploderade. Som tur var överlevde laptopen, visserligen segare i starten än vanligt och numera stadig först efter att man lagt ett dubbelvikt papper under nedre vänstra hörnet. Ungefär som ett vickande cafébord.

Hårrosett, strumpbyxor: H&M
Kofta: Innocent World
T-shirt, skärp: MONKI
Klänning: ZOUL (second hand från Rost)
Skor: Ellos
Halsband: h.Naoto

6 comments:

 1. Jag älskar din klänning och jag älskar ditt hår med den rosetten. FAB!

  ReplyDelete
 2. ultrarapid betyder mycket snabbt :P

  ReplyDelete
 3. Min laptop har också försökt begå självmord och slängt sig mot ett stengolv (den överlevde). Själv har jag en tendens att "freeze" när sånt händer, och bara tittar och tänker "Oj, nu går det åt helvete!" Kan man jobba bort det, tro? XD

  ReplyDelete
 4. Sara: Tack, darlo!

  chrull: Jag menar ultrarapid som i att det går jättesnabbt men det känns som att det går väldigt långsamt. Jag syftar på filmtekniken där man filmar någonting i hög hastighet och sedan spelar upp det så att man ser vad som händer i långsam hastighet.

  Mooness: I min kropp känns det som om allt innehåll, fysiskt som psykiskt, rinner ur mig och blir till en svart pöl som transformeras till ett svart hål som jag bara vill sugas in och försvinna i för att vakna upp med ett ryck och bli lättad över att det bara var en dröm. Jag undrar också om man kan jobba bort det.

  ReplyDelete
 5. Jag gillar verkligen klänningen. Den ser riktigt fin ut ~ <3

  Senast min åkte i marken gick den snabbare, jag undrar vad felet på dn är.

  ReplyDelete
 6. Emiru: Åh fan, min laptop låter väldigt, väldigt, VÄLDIGT konstigt.

  ReplyDelete