2009-06-07

HAHAHA.

Nationaldagen passerade med hjälp av sushi, WoW och Grim Fandango. Jag är inte så intresserad av nationaldagsfirande. Jag viftade däremot frenetiskt med gladhetsflaggor när jag fick Grim Fandango att funka i Vista.

I eftermiddags fick jag se den här loli_secret-bilden. Jag säger bara: LOOOL.


Gillar du inte forumet, bidra till det så att det blir bättre istället för att gnälla om hur pissigt det är genom en anonym bild postad i ett sammanhang där ingen egentligen bryr sig. Skaffa en ryggrad och framför dina klagomål till mig eller de andra modsen, alternativt föregå med gott exempel. Passar det inte kan du gå någon annanstans. Alla är inte mästare i rättstavning.

Förresten stavas det "newcomers" och det ska vara stor bokstav i början av varje ny mening. Bara ett tips sådär till nästa gång du ska kasta sten i glashus.

5 comments:

 1. Stupid people are stupid. *laugh and point*

  ReplyDelete
 2. nog att jag är irriterad över folk som småchattar i forumet, men herregud. Palla göra en lolisecret, vad fan gör det saken bättre? vekt.

  ReplyDelete
 3. Ska man gnälla på språk kan man ju åtminstone se till att veta vad man pratar om. At least är två olika ord och ska inte skrivas ihop. Mina ögon blöder när jag läser det. ;)

  ReplyDelete
 4. Alice: Tekniskt sett klassas det inte som en hemlighet ens en gång, bara tomt gnäll.

  Birgitta: Det visste jag faktiskt inte! Har alltid trott att det ska skrivas så. Annars håller jag med, gnäller man på att folk stavar illa kan man se till att stava rätt själv.

  ReplyDelete
 5. Haha, det här var riktigt kul! Den personen satte du på plats, Maria.

  ReplyDelete