2008-07-08

Jag och min doktorsväska.

Ung Farbror ville veta mer om min doktorsväska som putar fram på min rubrikbild.
Bilden är tagen samma dag som jag köpte doktorsväskan. Jag står på busshållplatsen på väg hem från Borgholm och Ölands Skördefest i fjol.
Väskan köpte jag på mitt favoritställe Smyckeskrinet, det lilla smyckes- och prylparadiset på jorden och helt klart en gnistrande skattkista i Borgholms svennetråkiga shoppingsilhuett.
Väskan är stor, tung och har rejäla charmiga knäppen som smäller till när jag stänger och öppnar väskan. Jag vet inte vad den är gjord i för material men det är definitivt syntetiskt. Och jag är ledsen, det finns inga fler. Inte på Smyckeskrinet iallafall.

 
Två outfitbilder med väskan. Till vänster inköpsdagen (kall oktoberdag), till höger en vanlig skoldag (inte lika kall oktoberdag).

8 comments:

 1. Jag berättade för pappa om din fina doktorsväska, och typ två veckor senare kom han med en han köpt åt mig på loppis! :) Min är mer sliten än din, men fullt fungerande! Vet dock inte när jag ska ha den?

  ReplyDelete
 2. Du har fått mig att inse att doktorsväska är ett måste. Nu gäller bara att hitta en.

  ReplyDelete
 3. Mooness: Snel papa! Du kan ha väskan närsomhelst. Du kommer se ut som Amy Winehouse #2 ute på viktigt hembesök. Yum, yum.

  Kristoffer: Doktorsväska är teh shit. Om du är bundis med en (eller flera) second hand-butiksinnehavare som kan snoka reda på en åt dig kan det bli lite enklare.

  ReplyDelete
 4. Älskar dendär väskan, och damn, du får mig att vilja ha melody noten *_*

  ReplyDelete
 5. Jag kollade beundrande på doktorsväskan dom sålde på Åhlens innan jul...men den kostade ju typ 3000....men det inkluderade ju också alla Astrid Lindgrens filmer också.
  Din är himla nice, men själv så skulle jag nog hellre vilja ha en svart...

  ReplyDelete
 6. Josen: Skaffa den, den är helt underbar. Hur många dubbletter har vi i varandras garderober nu? :P

  Sofia: ARGHHH, så fett ovärt! Jag har ingen förkärlek till Astrid Lindgren-filmerna som många andra har. Nu lär jag väl bli halshuggen för det. En svart doktorsväska vore klockrent. Eller oxblodsröd. Mmm, gojjtixx.

  ReplyDelete
 7. mm ja tror de har en på cc för 10k så lite sugen blir man ju. haha XD a few, men vi coordinerar dem olika, vi får trösta oss med det ^^,

  ReplyDelete
 8. Ååh, nu vill jag ha höst >< Jag saknar alltid hösten..

  ReplyDelete