2007-09-13

Små saker.

Känner mig avslagen på ett rastlöst, obehagligt sätt.
Jag hämtade lilla hatten hos modisten. Formen ser ut att bli perfekt, köpte loss en minifjäder och en plastros av henne också. Nu saknas bara svart spets och hårkammar till undersidan.
Köpte nytt te också, en påse Tant Grön och en påse Lapacho. Jag minns inte vad Tant Grön innehöll, annat än att det är blåa bär och grönt te. Lapacho innehåller granatäpple, jordgubbar och nåt mer bär. Jag glömmer alltid bort att be tehandeln skriva ner vad allting innehåller.


6 comments:

 1. gud va fint med hatten! älskar att du gåt till modisten åxå, det låter ju så himla fint :)

  apropå ingenting så drömde jag om dej inatt. jag hade flyttat till stlm och du jobbade där i en liten klädbutik med två andra tjejer. jag gick dit för att hälsa på och du var där i en av dina fina lolitaklänningar som jag fingrade lite på och till min förvåning var den gjord av papper. "Ja det är ju alla lolitaklänningar!" sa du och tyckte jag var lite kcko som inte visste det typ. "Men går de inte sönder?" undrade jag och du fnös till och sa "Man sprejar dem ju med galonsprej ju!".
  Sen tittade du ut genom dörrens glas och såg en av dina arbetskamrat stå där ute och röka och sa "Det är inte många jag skulle kasta mej framför ett tåg för, dej til exempel skulle jag jag inte göra det för, men för henne där ute skulle jag det. Hon är en underbar person."

  Haha, jag tror minsann du var lite less på mej i min dröm ;)

  ReplyDelete
 2. Jag har en modist - låter väldigt förfinat. ;D

  NEEEEEJ, usch vad hemskt av mig att säga så! Jag kanske inte skulle kasta mig framför ett tåg för dig (ännu!) men att spreja papper med galonsprej skulle ju fräta sönder det. Eller? Gud vad korkat av mig. XD Hur såg hon ut som rökte? Jag är grymt nyfiken!

  ReplyDelete
 3. Lapacho ska inte innehålla några frukter. Det är bark från ett träd i Sydamerika. :O
  Väldigt fin sida btw.

  ReplyDelete
 4. åh, hon var rätt liten. smal, cenderfärgat halvlångt hår. låter rätt trist men hon hade utstrålning, en rätt feminin tillbakadragen sådan, var klädd i slappa kläder, typ baggy jeans och ngra tunna tröjor lager på lager i blekta fäger, inte hip hop utan mer "folkhögskole"aktig om du fattar, rätt fashionabel i sin icke-fashionabla stil.
  låter det som nån du känner?

  ReplyDelete
 5. åh, åsså bar hom omkring på en turkos boa som en slags snuttefilt!

  ReplyDelete
 6. anonym: Är det sant, sydamerikansk bark? Jag lovar att prata med tehandeln nästa gång - det måste redas ut.

  miri: Det låter bekant till dess att klädbeskrivningen kommer. Väldigt spännande!

  ReplyDelete