2007-09-05

Från ett märke till ett annat.

Jag har varit trogen Metamorphose hur länge som helst. Jag har alltid tyckt om deras grejer och till och med sett mellan fingrarna varje gång de tillverkat ännu ett spetsmonster till klänning.

Men nu är det slut. Innocent World har helt tagit över min värld. Jag kollar alltid deras sida efter nya släpp. Istället för spetsmonster verkar IW ha en grej för stora tryck i år med allt från Bambi till kakor till katter. Tur att jag är en förlåtande kund.

På lördag släpps två högintressanta saker. Klänningen längst till vänster är ren kärlek. Kapporna som de flaggar för ser jag grymt fram emot eftersom jackan från Algonquins försvann någonstans mellan USA och Sverige. Klänningen längst till höger är jag inte så imponerad av. Skönt det, säger plånboken.Jag har inte glömt bort Meta dock. I oktober släpps deras årliga sammetskollektion till onlinebutiken. Jag kommer vaka över deras kjol med hög midja och matchande cape. Helst i rött, svart går bra det med.


Bild © Innocent World

2 comments:

 1. Det är nog rättså lätt att gå över från ett märke till ett annat märke. I början av min ”lolita-karriär” köpte jag bara ifrån Baby´s och tillbringande min mesta tid inne på deras sida XD Nu är jag faktiskt inte alls förtjust i dem (endast visa utvalda saker som jag tycker om), sen ett par månader tillbaka har jag gått över mer och mer till ETC och Innocent World. Jag är extremt såld på prints, så ETC är ju en självklarhet och IW har ju börjat släppa mer och mer print så det är nog därför jag har börjat tycka om dem mer och mer. För jag är inte alls lika förtjust i deras mera klassiska stuk.

  Men den grå OP är faktiskt väldigt vacker, troligtvis inget jag skulle ha.. men du skulle vara jättefin i den. Måste ju erkänna att jag spanar mer på katterna XD De ska ju släppa matchande smycken också (jag är en dear sucker för smycken)

  ReplyDelete
 2. "Lolita-karriär", vilket ord egentligen...
  Meta har jag alltid backat upp och vad de än har släppt har jag tyckt att Meta varit det överlägsna märket. Jag antar att det inte bara är trenderna i lolitamodet som ändras utan även min egen personliga smak som utvecklas.

  Trist bara att den grå OP:n antagligen kommer bli alldeles för lång på mig. Jag hoppas på en kjol som jag kan hissa upp högt i midjan istället.

  ReplyDelete