2007-05-14

Hatkärlek.

Jag har alltid sett Angelic Pretty som ett våghalsigt märke. De balanserar alltid på gränsen mellan helt rätt och helt fel.

Deras Candy Pop-serie fick mig först att lägga händerna i huvudet och långsamt försöka förtränga Maki och Asukas psykedeliska uppfattning av 50-talet. Nu har jag vant mig och mitt ha-begär bara växer. Jag vill definitivt ha kjolen men vilken färgkombination?Rosa/rött är helt galet och det tilltalar mig något enormt. Den svart/rosa känns trygg men samtidigt tråkig. Eller?

6 comments:

 1. nu har jag bestämt vlken jag gillar mest iaf, och det är den första! den svart/rosa är också härlig, och ju lättare att matcha på alla sätt och vis.

  f.ö blir jag alltid glad när jag ser streetsnaps av asuka, pga hennes favoritmusiker: SHAZNA. och ja, för att hon och maki alltid är grymt snygga.

  ReplyDelete
 2. Det blir helt klart nån av dom röd/rosa. Det är jag rätt säker på. Svart/rosa känns som att det kommer komma igen. Eller? ELLER?! TEH DECIDING ANGST!!!

  När jag ser Maki och Asuka brukar jag mest tänka; "Jahapp, då var det ingen idé att ta på sig nåt av de där plaggen för jag kommer iallafall se fucked up ut jämfört med dom." XD

  ReplyDelete
 3. Jag röstar på den sista. Tycker att rosetterna syns bättre på den fast det kan ju vara bilden. Hur som helst, rosa rosetter äger röda anyday!

  ReplyDelete
 4. Själv blandar jag aldrig rosa med rött. Jag gör det bara inte. Där går min gräns.

  ReplyDelete
 5. Själv använder jag aldrig gult. Där går min gräns.

  ReplyDelete
 6. Gult var min favoritfärg när jag var liten :O

  ReplyDelete