30 juli 2007

Sanslöst shoppinglagg.


ÄNTLIGEN kom mitt paket från Closet Child! Det här har jag väntat på i en dryg månad och nu behöver jag inte köpa kläder på minst ett halvår. Seriöst alltså! Jag är grymt lycklig.

Atelier Boz-klänningen (bild 5) visade sig INTE ha en avtagbar nunnekrage som det påstods på sajten. Kragen går däremot att vika undan och gömma men det är bökigt. Jag funderar på att klippa bort den. Och förresten, den som påstod att Visible (klänning, bild 2 + kjol/cape, bild 3) inte kan göra snygga grejer kan hänga sig.

Min takbelysning suger apkuk. Men det vet du ju vid det här laget. På grund av skitbelysningen och min hungriga, skrikande mage orkade jag inte ta bilder på Deorart-mössan, AQ-väskan, Fötus-brallorna och den nya rosa trenchen. Det kommer nån annan gång.


5 kommentarer:

 1. jag vill att det är london snart! jag vill träffa min maaary <3
  ska vi ses dagen innan flyget? (22:a blir det va). Jag kommer med tåget klockan 08.00 eller så och har inte så mycket att göra den dagen.

  SvaraRadera
 2. Wee, lilla sälen!
  Jag vill jättegärna ses innan flyget! Vi kan fika, göra stan och köpa nödvändiga resegrejer på apoteket. <3

  SvaraRadera
 3. åh, kalas! va fina grejjer!
  å älskar den där lilla hatten :)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag älskar min hatt också! Tog en massa bilder med en kompis idag, sitter och väntar på att hon ska komma hem från jobbet.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag försöker alltid svara så snart jag kan!

Thank you for your comment, I always try to reply as soon as I can!

Blog Widget by LinkWithin