02 december 2008

Farväl mitt ljuva liv!!!

Som en trubbig dolk stöter mensvärken till och strålar ut genom hela kroppen.
Jag har suttit och skrikit efter värktabletter (som jag typ aldrig tar) och bedövande sprit (som jag mer än gärna dricker om det är gott).
Fyfan, jag vill bara lägga mig ner och DÖ. Helvetes jävla menshelvete.

5 kommentarer:

 1. Det är alltid bra att stascha upp (Titta, ovårdat språk igen!) med värktabletter. När man behöver dem så kan man oftast inte gå och köpa.

  SvaraRadera
 2. stackars dej!
  fy fan vad jag hatar mensvärkshelvetet. jag skulle inte kunna stå utan mitt smärtstillande knark. jag hoppas innerligt ditt menshelvete dör. det förtjänar inget annat.

  SvaraRadera
 3. Mooness: Det är en anglifiering men du har åtminstone använt den i dess rätta sammanhang. ;)

  Miri: Värktabletten fungerade på någon minut bara, hur bra som helst. Sedan blev jag yr och sömnig eftersom jag inte är van vid smärtstillande, inte så bra kanske.

  SvaraRadera
 4. Om det är till någon som hlst tröst så kan jag säga att jag vet vad du menar.. jag fick mens förra veckan, för första gången på snart 3 år eftersom de minipiller jag äter lyckligtvis nog tagit bort mensen för mig. Att jag plötsligt fick mens beror troligtvis på att jag gått ner såpass i vikt att mina hormonnivåer ändrats drastiskt. Jag har alltid haft så kraftig mensvärk att jag räknats som sjuk en vecka i månaden. Fy fan för att vara kvinna ibland alltså...

  SvaraRadera
 5. Om det är till någon som hlst tröst så kan jag säga att jag vet vad du menar.. jag fick mens förra veckan, för första gången på snart 3 år eftersom de minipiller jag äter lyckligtvis nog tagit bort mensen för mig. Att jag plötsligt fick mens beror troligtvis på att jag gått ner såpass i vikt att mina hormonnivåer ändrats drastiskt. Jag har alltid haft så kraftig mensvärk att jag räknats som sjuk en vecka i månaden. Fy fan för att vara kvinna ibland alltså...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag försöker alltid svara så snart jag kan!

Thank you for your comment, I always try to reply as soon as I can!

Blog Widget by LinkWithin