04 augusti 2008

Klad gunghest!


Låt inte solglimtarna lura dig. Det var monsunregn i Kalmar. Jag hade både regnkappa och sadelskydd. Inga gummistövlar för det tänkte jag inte på, nyvaken och försoven som jag var imorse. Däremot hämtade jag ut paket som innehöll...


... rocking horse shoes! Jag har varit skeptisk, velat fram och tillbaka och trodde länge att jag aldrig skulle skaffa några. Lite kanske på grund av att exakt ALLA skulle ha ett par och det blev ett överflöd av till synes maskinkopierade lolitor med rosa klänning, vit blus och matchande rhs. Så dök det upp en skitsnygg tjej med röda rhs och pangbom så var jag tvungen att ha ett par jag med.

Jag har ingen aning om varför just rhs har blivit de ikoniska lolitaskorna. Vivienne Westwood står bakom originalet och skorna återkommer i flera olika modeller, bland annat golfsko och sandal. Den mest populära modellen är ballerinan som ovan med remmar som snöras längs benet. Men mina rhs är långt ifrån äkta, helt enkelt för att jag inte har lust att betala 4000 kronor för ett par skor.

Dagens outfit
Regnkappa: H&M
Blus: Lisa Larsson second hand
Klänning: Metamorphose
Strumpor: via LJ
Skor: Secret Shop
Väska: marknaden i Jatujak, Bangkok

3 kommentarer:

 1. Galet fina juh! :D
  Är de svåra att gå i?

  SvaraRadera
 2. De kräver invänjning, kan jag ju säga. Banden hasar ner, träsulorna låter mycket men är inte tunga. Men jag känner mig fucking fab när jag har skorna på mig!

  SvaraRadera
 3. De kräver invänjning, kan jag ju säga. Banden hasar ner, träsulorna låter mycket men är inte tunga. Men jag känner mig fucking fab när jag har skorna på mig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag försöker alltid svara så snart jag kan!

Thank you for your comment, I always try to reply as soon as I can!

Blog Widget by LinkWithin