12 augusti 2008

JAHA.

Inte fan visste jag att man behöver ett körkortstillstånd för att börja köra. Det tar tre veckor för det där jävla tillståndet att bli godkänt. TRE VECKOR.

Ett halvårs köande till körskola till ingen jävla nytta. Hur fan kunde de ens ställa mig i kö till att börja med? Jag vet inte om jag är mer förbannad på mig själv eller körskolan.

Och extra ironiskt är det att blanketterna är fellänkade på Vägverkets hemsida så DE GÅR INTE ATT LADDA NER FÖR UTSKRIFT.
Jag ger upp.

9 kommentarer:

 1. näe, gumman.
  ring upp vägverket och låt dem skicka dem. inte ge upp.

  SvaraRadera
 2. Körkortstillståndsblanketten finns hos alla optiker (för du måste ha ett synintyg för det tillståndet), så det är bara att knalla till närmsta dito och få det ifyllt .. kostar 75-100:-

  Annars måste jag faktiskt ifrågasätta din allmänbildning när du inte vet att det krävs körkortstillstånd för att börja övningsköra.. ;)

  SvaraRadera
 3. Joa: Jag är n00b. Jag är helt nollställd, kan inget, jag har inte ens tagit i en ratt tidigare i mitt liv. Så ja, om du tycker att jag är korkad för att jag inte visste, då förstår du hur JAG känner inför mig själv.

  SvaraRadera
 4. oj det visade hur bra koll jag hade... så du behöver inte vara ledsen, vi är två.
  haha.

  SvaraRadera
 5. Men varför blev du inte informerad eller tillfrågad? De borde ha sådana blanketter på körskolan och ha möjligthet till att köra syntestet där också dum och konstig körskola

  SvaraRadera
 6. Åh nej, vilken otur darling! :( Vilken korkad körskola du måste ha råkat hitta....jag har för mig att man måste visa sitt körkortstillstånd redan när man skriver in sig på den jag går...kommer inte ihåg exakt.

  Och ett halvår i kö? Va fan, Kalmar är inte så jävla mycket större än Karlskrona... Visserligen kan man få fänta i 2 veckor på en körtid här, men man kan boka in flera stycken på en gång.

  Men ge inte upp nu, ok? *cheer up hug*

  SvaraRadera
 7. detta understryker ju bara min teori om att bilismen och allt som hör därtill = satan

  SvaraRadera
 8. ja här är jag med josephine, helt klart. Satan.

  SvaraRadera
 9. fytusan ja, körskolan brukar alltid fråga när man beställer tid, de har också blanketter, plus att man oftast kan göra syntestet hos dem. Fytusan, ett halvårskö.. Lycka till med bilandet :)

  http://www.vv.se/filer/Blanketter/97418_ansokan_om_korkortstillstand_080805.pdf fungerar hos mig..

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag försöker alltid svara så snart jag kan!

Thank you for your comment, I always try to reply as soon as I can!

Blog Widget by LinkWithin