2008-08-02

Ödmjukt sommarregn.


Jag älskar stativet jag köpte till digitalkameran. På omslaget stod det något i stil med att stativet kan klamra sig fast överallt, böjer och vrider sig efter dina behov yadda yadda. Jag bände fast stativet och därmed kameran på vägbommen ute på gården och det funkade helt perfekt. Inget mer vinglande på högkant eller ojämna ytor. Nästa steg är att hitta ett miniparaply för att skydda kameran mot dugg.

Jag drog med Agnes för att se The Dark Knight. Jag trodde Joachims minihausse av filmen var överdriven. Det var den inte. The Dark Knight är lika fantastisk och underbar som att hitta en tredje våning i Aladdin-asken. Jokern finns på riktigt, Maggie Gyllenhaal är fortfarande undergiven sekreterare i mina ögon och Christian Bale är heeet. Ryktena säger att Johnny Depp blivit erbjuden rollen som The Riddler till nästa film, är det någon som vet mer om det?

På väg hem gick vi förbi konstinstallationshuset vid fängelset. Just nu står det en TV där som loopar en film och ett bildspel med fotografier.



Dagens outfit
Headdress, corsage: Metamorphose
Blus, halsband: Innocent World
Bustier, kjol: Millefleurs
Strumpbyxor: Åhléns
Skor: Black Peace Now
Armband: VanAsch
Handväska: H&M

4 comments:

  1. Goooorgeous as always! Jag beger mig av för att se batman ikväll, jag fick min mor att följa med så ja slipper gå själv eftersom ALLA andra redan har sett den typ *3*
    vet inget om dedär med johnny depp men rent spontant tycker jag de låter som en konstig kombo men de kommer säker va rocking om de nu faktiskt blir av...

    ReplyDelete
  2. du är FÖR het

    ReplyDelete
  3. "How about a magic trick, hm? I will make this pencil dispappear!!"

    Jag älskar hur dom lyckats få in både komedi, galenhet och grymhet i Jokerns karaktär på ett sätt som känns...."believable" på nått sätt.

    Ja, den filmen var helt klart värd biopriset.

    ReplyDelete
  4. Ah det var sa langesedan jag sag Secretary! Galet bra chickflick med ett par twists; maste se den igen! :D
    Alla som hypar the dark knight verkar inte ens veta om filmen där Michelle Pfeiffer som catwoman som jag har haft fast i huvudet sedan jag var barn!

    ReplyDelete