19 oktober 2007

Men JAG vet ju om att det är snyggt undertill.

Vissa tjejer har stor, tung eller ingen byst och har jättemycket problem med att hitta behå som sitter bra. Jag borde egentligen inte klaga. Jag har inte något problem med behåar egentligen. Jag kan köpa fel storlek som sitter dugligt men inte perfekt. Vill jag köpa rätt och perfekt sittande behåar finns det bara två affärer (vad jag vet om) i Sverige som har min storlek. Då kostar det 600 kronor eller mer. För bara en behå!

Snygga underkläder gör också en skillnad i självförtroendet, även om ingen annan än jag vet om vad jag har på mig. Idag hittade jag ett japanskt märke som heter Tutu Anna. Jag slog glädjevolter och minipiruetter när deras storlekstabell täckte min egen storlek. Och det bästa - allting kostar runt 150 kr! Helt galet! Mooness blev också sjövild. Gissa vart pengarna ska gå när studiebidraget kommer.Jag vet vad du tänker. "Så konstig storlek kan du inte ha, du ser ju ut att ha normala tuttar!" Ja, mina bröst är högst normala. Min rätta storlek är 65D. Och nej, det är inte är så stort som det låter.
En behå ska sitta fast under bysten för att ge stöd och lyft. Den ska också stanna kvar när du lyfter på armarna. När omkretsen krymper ökar kupstorleken. Kupan är, tvärtom mot vad många tror, inte konstant. Kupan är relativ till omkretsen. En 65D har inte lika stor byst som en 80D - men brösten är lika stora i relativitet till kroppen.

Majoriteten av alla kvinnor går omkring med fel storlek för att de inte vet bättre. Under mina tre år i storleksspecialiserad underklädesaffär var den vanligaste kupstorleken F och G. Majoriteten av alla kvinnor har inte blivit professionellt måttade. Servicen finns inte överallt och utbudet i vanliga butiker är löjligt. Majoriteten av alla kvinnor har heller inte råd att slänga ut 500 kronor eller mer på en behå.

Bilder © Tutu Anna

5 kommentarer:

 1. Då har man lärt sig något nytt idag! Wow! Taack!

  SvaraRadera
 2. jag ska tänka på det nästa gång jag köper bh. fast frågan är; borde jag ha två uppsättningar bh-ar, eftersom mina bröst ökar en kupstorlek vissa tider på månaden?
  Eller så behöver jag inte bh när oobisarna är små.

  förresten sa mamma när hon kollade på londonbilderna, att jag såg stor/extra knubbig ut. Jag kanske var extra uppsvälld eller så ser jag ut som en giant next to you.

  SvaraRadera
 3. Sälen: Du kanske ska investera i en bh med mjuk tygkupa som kan följa med din byst när den ökar eller minskar? Och din mamma är härmed idiotförklarad.

  SvaraRadera
 4. ja kanske. hm.

  Alltså jag tror inte hon menade inte att jag såg fet ut men liksom litet knubbigare än vad jag gjorde när hon var här och kollade på bilderna?
  men ah, min mamma är en idiot anyway.

  SvaraRadera
 5. ja kanske. hm.

  Alltså jag tror inte hon menade inte att jag såg fet ut men liksom litet knubbigare än vad jag gjorde när hon var här och kollade på bilderna?
  men ah, min mamma är en idiot anyway.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag försöker alltid svara så snart jag kan!

Thank you for your comment, I always try to reply as soon as I can!

Blog Widget by LinkWithin